• Program  CWC Super Pike Open

    Program
    CWC Super Pike Open

Program 2021

INREGISTRERING

Torsdag 7/10 kl. 10:00-20:00

I butiken, Hobby&Fiske på Hamngatan 8 i Oskarshamn registrerar ni in ert lag och hämtar ut era mätbrädor, tävlingsbricka och annat tävlingsmaterial. Här är det obligatorisk närvaro. Skulle det mot förmodan vara så att ni har fått förhinder så kontakta oss på 0491-16250. Lagfotografering sker i samband med inregistrering och är också obligatorisk.

KAPTENSMÖTE

Fredag 8/10 kl. 07:00

Samtliga deltagare samlas vid Badholmen för gemensam frukost och kaptensmöte.

START, FREDAG

Fredag 8/10 kl. 08:00

Startskottet för tävlingen går. Masstart från området på Norra kajen alternativt i vattnet mellan Norra kajen och Badholmen. Vid "landstart" skall aktuell tävlingsbåt finnas på plats. Bilar, trailer och båtar skall vara försedda med de dekaler ni får vid incheckningen. Tävlingsledningen gör inspektioner av slumpvis valda båtar.

TÄVLINGSSTART, FREDAG

Fredag 8/10 kl. 09:00 Tillåtet att börja fiska.

TÄVLINGSSLUT, FREDAG

Fredag 8/10  kl 17.00

Samtliga lag skall på fredagen senast kl 19.00 hängt sin tävlingsbricka på plats på Badholmen. Detta är för de tävlandes egen säkerhet. Om lag underlåter att göra detta larmas kustbevakningen och man riskerar att få betala för utryckningen.

TÄVLINGSSTART, LÖRDAG

Lördag 9/10 kl. 07.00

Tävlingsbricka hämtas ut mellan kl 07.00 - 08.00 på Badholmen.

TÄVLINGSSLUT, LÖRDAG

Lördag 9/10 kl. 16:00

Tävlingen är slut. Senaste inrapportering av fångst är kl 16.00. OBS! Ni måste senast 18.00 hänga upp er tävlingsbricka på plats. Detta är för de tävlandes egen säkerhet. Om lag underlåter att göra detta larmas kustbevakningen och man riskerar att få betala för utryckningen.

FÖRUTSÄTTNINGAR

Tävlingen är en lagtävling och de 5 längsta gäddorna räknas samman till en totallängd. Längden för varje gädda räknas i hela centimeter och avrundas nedåt. Det lag med de sammanlagt 5 längsta gäddorna vinner tävlingen. Lag med näst längst sammanlagd längd vinner andra pris samt lag med tredje sammanlagd längd vinner tredje pris. Vid lika totallängd mellan 2 lag är den längsta gäddan utslagsgivande. Pris utgår även för tävlingens längsta gädda.

GEMENSAM MIDDAG & PRISUTDELNING

Lördag 9/10 19:00-

Vi samlas på Badholmen (länk) för att avsluta tävlingen. Utlottning av fantastiska utlottningspriser kommer att ske. Tävlingens vinnare kommer att koras. Vi börjar kvällen med gemensam middag och runt 21:00 kommer vi att avslöja vilka som är vinnare. Föreningen kommer att dela ut gåvor till de som lyckats bäst. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

 
10-cwcspo
40-ursuit
50-hobby-fiske-oskarshamn
btf
catchwithcare cwc
design-from-sweden
humminbird
minnkota2
navionics
predatortour-zwedengroot
smalands-sportfiske
strikepro
suzuki
swedish-pike-league-spo